Osteopatia

A Fisioteràpia i Salut oferim el servei d'osteopatia bioenergètica cel·lular que consta d'un tractament holístic que contempla l'ésser humà en totes les seves facetes, física, emocional i espiritual, per restablir de manera suau l'homeostasi (equilibri de salut) del pacient. En efecte, el terapeuta no entén el cos com una màquina sinó com un conjunt de cèl·lules que senten, pateixen, és protegeixen o al contrari s'expandeixen, quan estan en harmonia.
D'aquesta harmonia, tant emocional com física, depen la nostra salut.

L'eix central del cos és el pericardi (membrana que envolta el cor), que reacciona davant la por i l'estrés, retraient-se per protegir el cor i entrant en la seva retracció una cascada de reaccions d'alarma, com el dolor, que van des del sistema cardíac a respiratori, passant, a través de les seves insercions anatòmiques, al neuro-hormonal i finalment al sistema múscul-esquelètic, encarregat de protegir i mobilitzar els òrgans interns.

El terapeuta "sent" el cos amb un tacte precís i profund, alliberant amb un massatge suau els nusos energètics i físics produits per la por; però també establint una relació emocional amb les cèl·lules per "escoltar" l'emoció que els va bloquejar i ajudar el pacient a resoldre el conflicte emocional que va originar aquesta malaltia, connectant així cos, ànima i ment. El terapeuta posa aquesta escolta, a través de tècniques com els micro-constel·lacions familiar o la biodescodificació, per aconsellar i acompanyar de forma amable i empàtica al pacient en el procés, no només de recuperació de la salut, sinó també a caminar més lliure cap a la felicitat i la salut.

El ser un tractament molt complet, el tractament és indicat per a tot tipus de malalties, i al ser molt profund resulta eficaç en poques sessions.

Es recomana en tot tipus de patologies múscul-esquelètiques i posturals (tendinitis, lumbàlgies, ciatàlgies, cervicàlgies, etc.), neurològiques (migranyes, cefalees tensionals, neuràlgies trigeminals, etc.), hormonals (hipo / hipertiroïdisme, dolors menstruals, símptomes de la menopausa), emocionals (taquicàrdies, atacs de pànic, depressió, etc.).