Depilació amb làser mèdic d'Alejandrita

A Fisioteràpia i Salut disposem d'un dels millors i més fiables aparells en depilació làser, el làser mèdic d'Alejandrita.

La depilació amb làser mèdic d'Alejandrita és un sistema definitiu per eliminar el pèl no desitjat. La llum làser actua sobre la melanina del pèl destruint el fol·licle pilós i la vascularització que nodreix el pèl sense afectar les altres zones de la pell.

Els resultats són immediats però també graduals. La tecnologia del làser d'Alejandrita empleat garanteix resultats visibles des de la primera sessió. En funció de les característiques de cada pacient es necessitaran més o menys sessions.

L'edat, el fototip de pell, el gruix del pèl, la zona a depilar o la situació hormonal del pacient són factors que incideixen en el nombre de sessions necessàries per acabar el tractament.

També s'ha de tenir en compte que el pèl fi i clar i el pèl blanc (cana) passen desapercebudes per la llum del làser i, com a conseqüència, són més difícils d'eliminar.

El nombre aproximat de sessions per a la seva eliminació (en un 90% aprox.) són unes 6 sessions realitzades amb un interval de 2-3 mesos.

És freqüent l'aparició de vermellors en la zona que ha sigut tractada amb làser. La zona envermellida pot durar algunes hores o diversos dies, però amb la posterior aplicació del gel aloe vera, els efectes minven ràpidament.

Un dels efectes secundaris positius és l'estimulació de col·làgen de la pell allà on és aplicat, ja que fa que la pell quedi suau, fina i rejovenida, i solucioni problemes de pèl encarnat i fol·liculitis.

És important que la pell estigui el més blanca possible per realitzar el tractament. Per aquest motiu, es recomana protegir la pell de la zona a tractar amb pantalla solar total per evitar la seva pigmentació.

Per a més informació truca'ns al 937 322 159.