INDIBA® activ

A Fisioteràpia i Salut treballem amb el revolucionari sistema INDIBA®activ, tant a nivell terapèutic com a nivell estètic.

El mètode INDIBA®activ es basa en el subministrament de corrent tèrmic a través d' uns electrodes produïnt uns resultats excel.lents sobre el teixit que ajuda a una curació molt més ràpida, reduint el dolor, facilitant la mobilització i regeneració dels teixits i accelerant la seva cicatrització. L'increment homogeni de la temperatura no causa cap efecte secundari, no sobreescalfa la pell ni interfereix en el material d' osteosíntesis. Només està contraindicada en dones embarassades i persones amb marcapassos.

La INDIBA® activ ajuda a estimular les cèl·lules internes de l'organisme i a la capacitat de regeneració del mateix, activant els processos metabòlics a nivell cel·lular i reactivant les funcions d'autocuració del propi organisme. Com a resultat tenim una disminució del dolor inmediat, i una reducció del temps de teràpia i de baixa laboral i/o esportiva.

Indicat principalment per tractaments preventius i de recuperació post-esforç aumentant el rendiment muscular i reduint la possibilitat de lesions.

Quines són les seves indicacions?


Lesions de l'aparell locomotor:

Contractures, ruptures i distensions musculars, esguinços, sinovitis, bursitis, capsulitis, fascitis, lumbàlgies, ciàtiques, cervicàlgies,...

Patologies doloroses articulars:

Artrosis, artritis,condromalacia,...

Fisioteràpia esportiva:

Descàrrega muscular, preparació a l'esforç, prevenció de lesions, millora de la fatiga muscular, traumatismes,...

Tractaments de fisioestètica:

Remodelació corporal de glutis, abdomen, pits,...
Cel.lulitis edematosa, fibrosa i adiposa.
Pre i post-cirurgia: drenatges d' edemes, reabsorció d' hematomes, cicatrització, lifting,...

Recuperació del sòl pèlvic:

Reeducació perineal

INDIBA active INDIBA active INDIBA active INDIBA active INDIBA active INDIBA active INDIBA active INDIBA active INDIBA active

Per a més informació no dubteu en contactar amb nosaltres sense cap compromís.