LPG mèdic-estètic

A Fisioteràpia i Salut disposem del conegut i eficaç aparell LPG mèdic, per realitzar tant tractaments estètics com terapèutics.

LPG ENDERMOLGIE és una tècnica no invasiva que s'utilitza com a tractament per la millora de la silueta corporal eliminant el greix localitzat i els antiestètics "mixelins", així com la cel·lulitis, amb un gran efecte positiu sobre la coneguda pell de taronja, i aconsegueix millorar la circulació de les capes més profundes de la pell així com de realitzar un drenatge limfàtic.

LPG ENDERMOLOGIE elimina el greix superficial més rebel tant en homes com en dones, actuant allà on les dietes més estrictes i l'exercici físic no ha arribat.

El procediment es realitza amb un equip d'alta tecnologia que, mitjançant un sistema de succió amb dos rodets mecanitzats d'última generació, realitza un massatge profund de la pell i del teixit subcutani. Tracta la cel·lulitis actuant sobre els teixits conjuntius hipodèrmics, deixant la pell suau i tersa.

Aquest massatge profund de la pell, aconsegueix arribar fins a les cèl·lules adiposes on es troba dipositat el greix, efectuant un estímul perquè el greix surti de la zona conflictiva i passi a la via limfàtica per ser eliminat.

Es recomana començar fent dues sessions setmanals durant mínim 5-8 setmanes! Poden necessitar més sessions per obtenir el resultat desitjat. Per mantenir els resultats obtinguts es recomana que la pacient faci una sessió mensual de manteniment.

Les containdicacions són en casos de flebitis, varius, processos infecciosos aguts, problemes renals i processos cancerígens.

Els resultats es començaran a notar a partir de la 5a sessió. Primerament, es notarà una millora en l'aspecte cutani i seguidament apareixerà la pèrdua de volum.

És important durant el tractament acompanyar-lo de la ingesta de 2 litres diaris d'aigua i una activitat física regular, per així afavorir l'eliminació del greix no desitjat.

A part de l'aplicació estètica LPG s'utilitza també per fer tractaments terapèutics sobretot a nivell de recuperació de cicatrius, cremades, edemes limfàtics i tensions musculars.

El bon ús de l'aparell és molt important respecte als resultats finals, ja que professionals inexperts poden produir flaccidesa en determinades zones.

Per qualsevol dubte consulta-ho a Fisioteràpia i Salut i mans expertes en constant formació t'assesoraran sobre els teus dubtes.

En general, els resultats són molt positius, ja que els productes empleats actuen directament sobre la zona objectiu.
Per a qualsevol dubte o consulta vine a Fisioteràpia i Salut i t'assessorarem.