Mesoteràpia homeopàtica

A Fisioteràpia i Salut utilitzem la mesoteràpia homeopàtica com a eina per treballar diferents tipus de patologies o anomalies tan a nivell terapèutic com a nivell estètic.

Recuperacio sòl pèlvic Recuperacio sòl pèlvic

La mesoteràpia homeopàtica és un mètode terapèutic en el qual s'injecta petites quantitats de medicaments homeopàtics intradèrmics, subcutanis o molt superficials sobre la zona afectada, proporcionant al fisioterapeuta una eina senzilla i ràpida, intervinguen en casos d'inflamació, contractura i dolor a nivell terapèutic, i en casos de cel·lulitis, sobrepès localitzat, retenció de líquids i flaccidesa a nivell estètic.

En ser un medicament homeopàtic, s'evita qualsevol possible reacció al·lèrgica local o sistèmica.

Tots els productes que utilitzem a Fisioteràpia i Salut són del laboratori homeopàtic alemany Dr.Reckeweg on més de 70 anys de tradició, avalen la seva eficàcia i seguretat, sent un referent dins de la medicina biològica.

Dr.Reckeweg

El nombre de sessions varia en funció de la persona, problema i/o patologia sent amb una freqüència mínima d'un cop per setmana.

En general, els resultats són molt positius, ja que els productes empleats actuen directament sobre la zona objectiu.

Per a qualsevol dubte o consulta vine a Fisioteràpia i Salut i t'assessorarem.

A Fisioteràpia i Salut t'assessorarem en qualsevol dels problemes esmentats, si tens qualsevol dubte, posa't en contacte amb nosaltres.