GeneralFisioteràpia i Salut. Centre de fisioteràpia i osteopatia a La Garriga

El paper de la fisioteràpia no només se centra en recuperar l'organisme després d'una lesió, sinó també prevenir i millorar l'estat global del cos per obtenir-ne el millor rendiment.

Queda enrere la idea de que la fisioteràpia només arregla lesions. El fisioterapeuta s’ha convertit en el terapeuta que ens orienta de les necessitats individuals i específiques de cadascú, aportant una visió global de la funcionalitat de la persona. És capaç de valorar des d’una petita disfunció mecànica en una localitzada articulació, fins a l’harmonia i el moviment global del nostre cos.
Actualment, la fisioteràpia no és una especialitat, sinó moltes. El paper del fisioterapeuta ja no es centra únicament en l’aplicació d’electroteràpies o termoteràpies (corrents, fred, calor, magnetoteràpia, laserteràpia …). Tot el conjunt de tècniques manuals que el terapeuta és capaç de desenvolupar permeten l’actuació a molts nivells de l’organisme. I no tan sols això, ens donarà una visió global de la nostra salut i orientarà en les necessitats específiques de cada persona, des d’activitat física i hàbits posturals, fins a descans o pautes alimentàries, entre d’altres.
Hi ha moltes disciplines i especialitats que ens poden ajudar en diferents àmbits de la nostra vida amb teràpies cada vegada més precises i especialitzades per oferir solucions als problemes més comuns. Els àmbits d’actuació no només es limiten a la traumatologia, hi ha terapeutes especialitzats en fisioteràpia reumatològica, dolors crònics, neurologia, pediatria, geriatria, ginecologia i obstetrícia, incontinència urinària, veterinària, teràpies alternatives, osteopatia…

Per descomptat el paper del fisioterapeuta en la vida d’un esportista és fonamental. Practiquin esport al nivell que sigui, el terapeuta pot acompanyar, aconsellar, i actuar per la prevenció, tractament, curació i recuperació de possibles lesions que puguin aparèixer. Així com donar consells de tot tipus per treure el màxim rendiment al nostre cos, i descobrir el camí cap a una vida amb plena salut.

Comences la pretemporada i arrossegues una lesió?

Truca'ns! 
NO TANQUEM PER VACANCES!
Sempre al vostre servei!

📞 93 732 21 59
✉️ Info@fisioterapiaisalut.com
www.fisioterapiaisalut.com

C/Banys, 8 ( Galeries 1°pis)
08530 La Garriga

#fisiosalut #fisioterapia #salut #osteopatia #lasermedico #indiba #fisioesportiva #fisio #fisioestetica #lagarriga #vallesoriental  #lagarrigacomerç #lpgendermologie #fisio_salut_fisioterapia
55 0
La punció seca és una tècnica muscular semi-invasiva que utilitza agulles fines de diferent llargada (depenent de la profunditat del múscul a tractar) per al tractament de la síndrome del dolor miofascial provocat per l'activació els punts gallet miofascials.

📞 93 732 21 59
✉️ Info@fisioterapiaisalut.com
www.fisioterapiaisalut.com

C/Banys, 8 ( Galeries 1°pis)
08530 La Garriga

#fisiosalut #fisioterapia #salut #osteopatia #lasermedico #indiba #fisioesportiva #fisio #fisioestetica #lagarriga #vallesoriental  #lagarrigacomerç #lpgendermologie #puncioseca #fisio_salut_fisioterapia
67 0
Recupera't de forma més ràpida i efectiva! Accelera el procés natural de recuperació del teu cos.

Tractament eficaç per:

-Artrosi, lesions musculars, fractures, tendinitis, dolors inguinals, periartritis, lumbàlgia, problemes de sòl pelvià i tractaments de fisioestètica. 

📞 93 732 21 59
✉️ Info@fisioterapiaisalut.com
www.fisioterapiaisalut.com

C/Banys, 8 ( Galeries 1°pis)
08530 La Garriga

#fisiosalut #fisioterapia #salut #osteopatia #lasermedico #indiba #fisioesportiva #fisio #fisioestetica #lagarriga #vallesoriental  #lagarrigacomerç #lpgendermologie #fisio_salut_fisioterapia #fisio_salut_indiba
38 0
Este mensaje de error solo es visible para los administradores de WordPress
Ha habido un problema con tu feed de Instagram.