La fisioteràpia esportiva es centra a oferir tractament a totes aquelles persones que realitzen esport habitualment, tant si és un esport de base, amateur, de salut, d’elit o d’alt rendiment.
Així acompanyem a l’esportista en totes les fases de la competició: pre, durant i post; amb un treball de prevenció i de recuperació de lesions

Prevenció de lesions
Millorar la condició muscular, evitar càrregues excessives i corregir el gest esportiu.
Treball de la musculatura amb tècniques manuals, com massatge esportiu per descarregar o tonificar, i obtenir un òptim estat muscular segons el moment en el qual es trobi l’esportista.
Els beneficis d’un bon treball preventiu són molts. Evitar el risc de lesió, millora del rendiment esportiu, aconseguir que la musculatura estigui al més alt nivell i millorar l’adaptació a l’esforç.
Evitar recaigudes d’antigues lesions.

Recuperació i rehabilitació de lesions
En la recuperació d’una lesió és bàsic un correcte diagnòstic i un tractament personalitzat i adaptat a cada pacient i a cada lesió.
Utilitzem totes les eines disponibles, com tècniques manuals i de massatge, tapes, punció seca, Indiba, pressoteràpia, etc.
Realitzem una planificació dels entrenaments, exercicis de reforç muscular, estabilitat articular, propiocepció i estiraments. Aportant pautes de conducta a l’esportista per facilitar la seva recuperació.
El nostre objectiu és recuperar la lesió amb el menor temps possible i readaptar el pacient a l’entrenament i a la competició.

937 322 159

Sol·licita informació a través del nostre telèfon o omplint el formulari de contacte que trobaràs en aquesta pàgina.

INFORMACIÓ DE CONTACTE


    He llegit i acceptat l'avís legal y la política de privadesa