Depilacio Laser La Garriga

Depilació Làser a La Garriga centre. Si vius a l’Ametlla, Les Franqueses, Canovelles, Figaró, Aiguafreda o Granollers, a Fisioteràpia i Salut disposes d’un centre de depilació làser mèdic Alejandrita, sistema de depilació definitiva. 

El làser mèdic d’Alejandrita és un sistema de depilació definitiva per eliminar el pèl no desitjat de forma permanent i poc dolorosa. La llum làser actua sobre la melanina del pèl destruint el fol·licle pilós sense afectar altres zones de la pell.

Per eliminar el pèl de manera definitiva i millorar l’aspecte de la pell (sobretot en casos de pèl enquistat) es necessiten aproximadament de 4 a 6 sessions realitzades amb un interval d’aproximadament 8 setmanes pel pèl corporal i 5 setmanes pel pèl facial.

937 322 159

Sol·licita informació a través del nostre telèfon o omplint el formulari de contacte que trobaràs en aquesta pàgina.
El làser mèdic d'Alejandrita és un sistema de depilació definitiva per eliminar el pèl no desitjat de forma permanent i poc dolorosa. La llum làser actua sobre la melanina de pèl destruint el fol-licle pilós sense afectar altres zones de la pell.

Per més informació truca'ns, visita'ns o omplint el formulari de contacte de la web:

📞 93 732 21 59
✉️ Info@fisioterapiaisalut.com
www.fisioterapiaisalut.com

C/Banys, 8 ( Galeries 1°pis)
08530 La Garriga

#fisiosalut #fisioterapia #salut #osteopatia #lasermedico #indiba #fisioesportiva #fisio #fisioestetica #lagarriga #vallesoriental  #lagarrigacomerç #fisio_salut_lasermedic
71 1

INFORMACIÓ DE CONTACTE


    He leído y aceptado el aviso legal y la política de privacidad