GeneralLASER MEDIC · Fisioteràpia i Salut. Centre de fisioteràpia i osteopatia a La Garriga

Segurament fa temps que et planteges fer-te la depilació definitiva amb làser, però encara tens els teus dubtes.

Avui et volem ajudar a entendre perquè és important que et facis un bon tractament i utilitzis el làser mèdic d’Alexandrita.

Per què un làser mèdic?
El làser mèdic utilitza altes fluències d’energia que permeten amb major força destruir definitivament el fol·licle pilós i tota la vascularització del voltant que nodreix el pèl.
A més a més, la valoració, supervisió i aplicació del tractament la fa sempre un professional sanitari qualificat o un metge.

Per què el làser mèdic d’Alexandrita?

  • Treballa amb una alta fluència d’energia, amb una longitud d’ona de 750nm, fet que provoca una major capacitat per captar la melanina del pèl destruir-lo.
  • Té un dispositiu que polvoritza criogen a la pell per refredar les capes superiors i provocar un efecte anestèsic.
  • Es pot utilitzar en tots els fototips de pell excepte en les més fosques i més bronzejades
  • Amb 5-6 sessions realitzades, cada dos mesos, ja s’obtenen els resultats desitjats. A la zona tractada no apareix pèl de nou.
  • Millora molt l’aspecte de la pell, ja que en cada dispar hi ha una estimulació del creixement del col·lagen i de l’elastina de la dermis.
  • És un làser molt precís, gràcies als seus petits capçals (12, 15 i 18 mm de diàmetre) actua únicament a l’àrea que es vol tractar fent-ho possible en àrees més petites.

A Fisioteràpia i Salut, tenim més de 12 anys d’experiència amb el làser d’Alexandrita i a més treballem amb la tecnologia Syneron-Candela®, líders en el mercat en aparatologia mèdica-estètica.

Si vols més informació contacta amb nosaltres 937 322 159.

El làser mèdic d'Alejandrita és un sistema de depilació definitiva per eliminar el pèl no desitjat de forma permanent i poc dolorosa. La llum làser actua sobre la melanina de pèl destruint el fol-licle pilós sense afectar altres zones de la pell.

Per més informació truca'ns, visita'ns o omplint el formulari de contacte de la web:

📞 93 732 21 59
✉️ Info@fisioterapiaisalut.com
www.fisioterapiaisalut.com

C/Banys, 8 ( Galeries 1°pis)
08530 La Garriga

#fisiosalut #fisioterapia #salut #osteopatia #lasermedico #indiba #fisioesportiva #fisio #fisioestetica #lagarriga #vallesoriental  #lagarrigacomerç #fisio_salut_lasermedic
71 1

Depilacio Laser La Garriga

Depilació Làser a La Garriga centre. Si vius a l’Ametlla, Les Franqueses, Canovelles, Figaró, Aiguafreda o Granollers, a Fisioteràpia i Salut disposes d’un centre de depilació làser mèdic Alejandrita, sistema de depilació definitiva. 

Deja una respuesta