General

Pels qui us interessa el món de l’estètica sabeu que l’aparell LPG MEDIC és un dels més coneguts gràcies a la seva alta eficàcia en els tractaments anticel.lulítics i de remodelació corporal.

Però el que la majoria desconeix són les múltiples aplicacions i beneficis terapèutics que ens ofereix en el camp de la salut, l’esport i el benestar.

Els tractaments mèdics LPG ALLIANCE MEDICAL tracten molts tipus de trastorns circulatoris, patologies musculars i totes les transformacions del teixit connectiu, de forma natural, sense dolor ni efectes secundaris.

Gràcies a l’adaptabilitat dels capçals (formats per un rodet i una vàlvula) i de la tècnica LPG ENDERMOLOGIE, podem treballar tant amb una fase aguda com en una fase crònica i ajustar la profunditat i la zona del tractament.

Per tant, no només accedim a la pell sinó també a músculs, tendons i fàscies, amb l’objectiu de reactivar la reactivació i producció de col·lagen i elastina de la zona, i tractar-ne les adherències.

D’entre els seus beneficis més reconeguts són els següents:

  • allibera les tensions, contractures i sobrecàrregues musculars.
  • afavoreix el retorn circulatori, incrementant el retorn venós i limfàtic.
  • allibera les adherències de les cicatrius i les cremades.
  • tracta tota mena de lesions musculars, tendinoses i lligamentoses.
  • oxigena, relaxa i millora la flexibilitat dels teixits.

La seva utilització en els tractaments de fisioteràpia i de rehabilitació són múltiples, i val molt la pena fer-ne ús d’ell per poder tenir resultats millors i exitosos.